INRICHTING VERANDEREN: I LIKE!

 

Kleine kanttekening: Deze blog is geschreven op 21 augustus 2016. Naast dat dit vier jaar geleden is, was mijn leven destijds nog heel anders. Mogelijk worden er bepaalde situaties in beschreven, die niet meer actueel zijn.

Eigenlijk was het helemaal niet mijn bedoeling om nu te gaan schrijven, maar ik probeer te ontkomen aan het verslag dat ik vandaag nog af moet maken. Studieontwijkendgedrag dus dit. Weet je waar ik zo ontzettend van houd? Ik houd ontzettend van het veranderen van mijn kamer(s)! Verder houd ik overigens helemaal niet van verandering, maar als het om mijn woonkamer of slaapkamer gaat die ik zelf verander door ze anders in te richten dan vind ik dat fijn. De ene keer richt ik ‘m echt totaal anders in en een andere keer verplaats ik slechts wat accessoires. Ik koop trouwens bijna nooit wat nieuws, maar gebruik alles wat ik heb om een nieuwe ‘look’ te creëren. Vandaag heb ik – tussen het tikken van het verslag dat vandaag af moet door – een aantal meubels verplaatst en veranderd van functie (scroll iets naar onder voor een stukje woonkamer van dit moment). Een soort van bankje-achtigding dat ik gebruikte als tafeltje heb ik omgeruild met het TV-meubel dat ik al in bezit had en de kast in mijn slaapkamer die ik deels als kleding-, makeup-, sieraden- en rommelkast gebruikte heb ik verplaatst naar de woonkamer. Daar heb ik nu een chillkast van gemaakt. Een chillkast? Ja. Het is een vakkenkast, eigenlijk net te hoog als bankje, waar ik een plaid en wat kussens op gelegd heb. Dus nu is het een chillkast.

Maar hé, ik moet stoppen nu, want het verslag dat af moet schreeuwt naar me.