DE WERELD DOOR MIJN FILTER

In 'De wereld door mijn filter' geef ik je een kijkje in mijn vaak wat chaotische leven. Met mijn kenmerken van ADHD, HSP (= Highly Sensitive Person) - en soms zelfs wel wat vanuit het Autisme - werkt 'mijn filter' waarschijnlijk net wat anders dan die van jou. Sowieso is iedereen uniek en zit iedereen weer anders in elkaar. Die trekjes van mij, en het uniek zijn van een ieder, zie ik niet zozeer als een zwakte, maar eerder als een kracht.

Ik zie deze blogs als een soort van openbaar dagboek. Met een hoop onzin die jij misschien niet wil lezen, maar die ik niet wil vergeten - om wat voor reden dan ook. Geen dagelijkse posts, maar wel regelmatige posts, over dat wat ik heb meegemaakt, of gedacht, of gevoeld, of wat dan ook. Dingen die ik niet wil vergeten, die ik wil over-denken, dingen waar mijn hoofd of mond van overstroomd of waarbij het helpend is om te reflecteren door middel van het van mij afschrijven.

Mijn hoofd is soms zo vol en mijn woorden en zinnen soms zo in overvloed,  dat er voor de ander geen einde aan komt of geen touw aan vast te knopen is. Mijn volle hoofd leeg ik hier. Dit wordt de plek om te spuien en te vertellen.

Geniet ervan! Of niet. Het maakt niet uit. De grootste reden dat ik hier schrijf is immers voor mijzelf.

Ga naar de blogs uit "De wereld door mijn filter".

LEES HIER BLOGS UIT: "DE WERELD DOOR MIJN FILTER"

Met mijn kenmerken van ADHD, HSP - en soms zelfs wel wat vanuit het Autisme - werkt 'mijn filter' waarschijnlijk net wat anders dan die van jou.

In deze dagboek-achtige blogs lees je over dat wat ik heb meegemaakt, gedacht, gevoeld, of wat dan ook.

hanna-agteres

Hanna Agteres